impremta valles
mail valles valles@impremtavalles.com
mail valles papereria llibreriavalles@impremtavalles.com
telefon valles Tel: 93 714 50 68
whatsapp Tel: 638 231 960
 
qui som valles contacte valles
maps valles twiter
instagramgooglevalles

 
 
#senseanarmeslluny
#llegirenCatalà
#llibresalabutxaca
#llegirenCastellà
#mésqueproclames
#penjatsdelesxarxes
#llegirensfacréixer
#llegiralimenta
 

Miquel Desclot
Clica per veure la seva intervenció.
despertarme quan no dormo

Miquel Desclot guanyador del Premi Carles Riba 2020
El poeta castellarenc Miquel Desclot, guanyador de l’últim premi Carles Riba, no publicava cap llibre de poesia des del 2006, quan va aparèixer Fantasies, variacions i fuga (El Bordiol). “Si he canviat d’opinió és perquè el meu fill, que és lletraferit, m’hi ha forçat”, admet l’autor i traductor, de 68 anys i amb una llarga trajectòria.
" Despertar-me quan no dormo inclou una cinquantena d’aproximacions de sonet, escrites al llarg de molts anys -diu-. El més antic és del 1983, i el més recent, d’aquest 2020”. Desclot, que també ha publicat narrativa per a adults i infantil i juvenil, explica que Despertar-me quan no dormo -que publicarà Proa al febrer- no és un llibre unitari. “He escrit aquests poemes per motivacions molt diverses -reconeix-. N’hi ha de dedicats a amics meus, escriptors, poetes i escultors, i d’altres que són de temàtica més íntima. L’únic que els uneix és la intenció de cenyir-me als catorze versos”.

una altra barcelona
"Una altra Barcelona"
el llibre
d'Eva Arderius

La castellarenca Eva Arderius explica la Barcelona d'ara a través de deu mirades, deu mirades de persones que, tot i jugar un paper fonamental en la defensa dels drets socials col·lectius dels seus respectius barris, són poc o gens reconegudes pels mitjans de comunicació i el conjunt de la ciutadania. Una altra Barcelona aborda problemàtiques com la de l'habitatge, la pobresa, la precarietat laboral o la massificació turística, i ho fa des d'ubicacions diverses que van de Plaça Catalunya a la Prosperitat, passant per Gràcia, Ciutat Meridiana o el Raval, entre d'altres llocs. Els deu perfils que ens ofereix aquesta aproximació a una Barcelona poc coneguda mostren una ciutat compromesa i mobilitzada, mostren la sensibilització vers els problemes dels «invisibles». Una altra Barcelona és la que ells demanen.tot menys la pluja

"Tot, menys la pluja"
el llibre
de Gisela Pou

La Joana Badia arriba a Donostia disposada a trobar-se amb un vell amic de qui no sap res des de fa anys. Quan es van conèixer, ella voltava la trentena i a la seva parella, el Bernat Delclòs, li havien diagnosticat una malaltia que estava condicionant la relació. Arrencava la dècada dels noranta i aquell mal devastador feia estralls en una Barcelona que despertava de la transició, entre l’eufòria olímpica i la crisi econòmica.

Gisela Pou ha creat un personatge, la Joana, que creixerà davant dels nostres ulls lectors per teixir una història delicada sobre la necessitat de viure, de donar i rebre amor; un relat sobre la compassió, la culpa i el desig.

 

joan-mundet

El ‘Capablanca’ de Joan Mundet ja parla francès, alemany i holandès

L’il·lustrador castellarenc Joan Mundet segueix creuant fronteres. Recentment, ha vist publicada al francès, alemany i holandes la seva aventura del Capablanca. Mundet ja té publicada la història, per capítols i en color, en italià, per una revista. En castellà també té publicats quatre dels sis llibres que estaven previstos. “La història està ambientada al Segle d’Or, quan el castellà era molt ric”. Un altre dels motius que han portat a Mundet a triar la publicació en castellà és “que arriba a més gent, Espanya i Sudamèrica, i les editorials s’hi interessen més”. El Capablanca també té la seva traducció en català, feta per la Joana Zoyo. Ja n’hi ha tres de traduïts i està treballant en el cinquè i sisè. 
(L'Actual - 11/03/20)

prova pdf


tenda online valles

 

Natàlia Cerezo guanyadora del premi
"El Ojo Crítico" de Narrativa pel llibre
"A les ciutats amagades"

sant jordi 18

L’escriptora castellarenca Natàlia Cerezo guanyadora del premi ‘El Ojo Crítico’ de RNE de Narrativa pel llibre ‘En las ciudades escondidas’. El jurat ha valorat el seu “minimalisme sentimental i la seva capacitat per descriure escenes que romanen en la memòria del lector com un univers ben definit”. El guardó de Narrativa és el setè dels premis que s’ha donat a conèixer d’aquesta XXIX edició. Cerezo ha estat reconeguda amb aquest guardó pel seu debut literari format per un conjunt de 15 relats. Aquesta és la primera vegada que ‘El Ojo Crítico’ premia el món del conte en la categoria de Narrativa.Des del primer dia
amb voluntat de donar un bon servei.

medalla de la vila valles
El dia 8 de setembre del 2016, juntament amb 13 establiments castellarencs més, vam estar distingits amb la Medalla de la Vila en reconeixament a aquests més de 60 anys ininterromputs del nostre establiment.
Sense tots els clients i amics que heu confiat en nosaltres, durant aquesta pila d'anys, ben segur que no hauria estat possible. Gràcies
http://www.lactual.cat/cat/notices/2016/09/medalla-als-historics-del-comerc-22657.php

revelat fotograficSant Jordi segons la Viquipèdia

La Diada de Sant Jordi a Catalunya és una festa que se celebra el 23 d'abril amb el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l'amor, i és també una jornada que reivindica la cultura catalana.[2] És el dia dels enamorats, i per això des del segle XV és costum regalar una rosa vermella «com la sang» a l'estimada. A la dècada de 1930 s'hi afegeix el costum de regalar un llibre al noi, amb motiu del dia del llibre. El mateix dia també és la Diada Nacional de l'Aragó.

La festa de Sant Jordi se celebra a tot el país el 23 d’abril, dia en què es va morir el cavaller Jordi l'any 303. El sant, que restava sota les ordres de l’emperador Dioclecià, es va negar a seguir l’ordre de perseguir els cristians, per la qual cosa va ser martiritzat i decapitat. Molt aviat el començaren a venerar com a màrtir i de seguida aparegueren històries fantàstiques lligades a la seva figura.
El culte a Sant Jordi es va estendre plenament a tots els Països Catalans, durant l’edat mitjana, per bé que al segle VIII ja n’hi havia devoció. I des de l’any 1456 és el patró oficial de Catalunya. Tot i que la festa se celebrava amb més intensitat o menys des del segle XVI, és al final del XIX, amb el moviment polític i cultural de la Renaixença, quan s’instaurà Sant Jordi com la diada patriòtica, cívica i cultural més celebrada a Catalunya

La versió catalana de la llegenda de Sant Jordi diu que després d’un combat aferrissat del cavaller i el drac, la bèstia va caure travessada pel ferro esmolat i que dels degotalls de sang que arribaven a terra en va néixer un roser que floria amb profusió cada mes d’abril. Aquesta és l’explicació que la tradició oral dóna al costum de regalar roses per la diada de Sant Jordi, el 23 d’abril.
Llegendes i relats imaginaris a banda, sabem que la tradició d’obsequiar amb roses les enamorades ve de lluny. El lligam de Sant Jordi amb el món de la cavalleria i l’amor cortès pot haver estat el germen de la tradició. També sabem que al segle XV se celebrava a Barcelona l’anomenada Fira dels Enamorats i que al voltant del Palau de la Generalitat s’instal·laven venedors d’aquesta flor. Al mateix temps, ja era costum d'obsequiar amb una rosa les dones que assistien a l’eucaristia oficiada a la capella de Sant Jordi del palau. I, finalment, hi ha qui diu que el costum de regalar roses té arrels romanes, concretament de les festes en honor a la deessa Flora, que més tard foren cristianitzades.


 

Per a qualsevol consulta o comanda no dubteu a demanar-nos informació:

Tel: 93 714 50 68
o per correu electrònic:

valles@impremtavalles.com

llibreriavalles@impremtavalles.com

o
a través d'aquest
full de comanda

 • Nom i cognoms*
 • Mail*
 • Telèfon *
 • Llibre o publicació*
 • Editorial
 • Observacions
 • El passaré a recollir*
  No
 • Envieu-me'l contrareembosament
  No
 • La meva adreça és
 • Les caselles marcades amb asterisc ( * ) és imprescindible omplenar-les.

  Una vegada rebuda la vostra sol·licitud ens posarem en contacte per a confirmar i concretar com, quan i de quina manera es farà efectiva la comanda.

  Gràcies per la vostra confiança

 • Should be Empty:
 paper dina4 impressora

al servei de les escoles

pagina inici valles

valles tenda online valles impremta covid valles impremta valles toner video digital valles
sant jordi km 0

Com serà la
Diada de Sant Jordi, i la Festa del Llibre?.

Avança't, encarrega'l, compra'l,
no pateixis, te'l podem fer arribar.
Ho pots fer per correu electrònic, per telèfon 93 714 50 68,
per WhatsApp 638 23 19 60 o per Instagram

Un llibre és un bon amic que t'acompanya
i del que no cal guardar distàncies.

fets a casa
despertarme quan no dormo
Premi Carles Riba 2020
una altra barcelona tot menys la pluja vilanova natalia cerezo
capablanca mundet valles capablanca2 badal nazis barcelona nazis a barcelona
cants materials badal valles matadero pedra seca jacint torrents valles janplata
  desclot sellent    
sara pegues pou valles edat del lloro bernat detectiu bernat escaro pinyol josfina
sant jordi catala
dilluns

Premi Nadal 2021

tandem

Premi Josep Pla

boulder
Premi Omnium Cultural
Millor Novel·la de l'any

Laigua que vols

Premi Sant Jordi

premi proa

II Premi Proa de novell·la

tardor

Premi Llibreter 2020

lhomequevaviureduesvegades

Premi Ramon Llull

sapien paraules arcadi arrelats
lanyque va caure la roca consumits estructures narrativa una mirada anglesa jove porcel
torno a casa

anima tramuntana

Premi Prudenci Bertrana

pla vitalitat

Premi Carles Rahola d'assaigs

sense codi de barres

Premi Ramon Muntaner 2020

sempre es tard

Premi Miquel de Palol 2020

mariona espia del ritz espia vooli xofer casa del avis
confinats a cor obert ball estudiants el club simfonia tardor
extraterrestre mirada anglesa tot esta per dir swing com tv3
intrigues vatica sol com mussol mirall penes tenebres no diguis res
contes foscos en flames peto ferotge mestre i guitarra pendents conqueridors
aliment hora estrella escriu guardia ruta
viure escrivint miratges lika eta i nosaltres els morts
    moments inadvertida infelicitat    
cervesa anomalia lobscur adeu xarxa porpra la nena
depedra i os tot el que em cal sindrome tenir sort planimetria
tindrem temps gambit dama instint gratituds vida mentidera
quatre amigues alla em perdoni que em quda sal xarxa proteccio
boges tinta lila index donarse un temps introduccio a caos
contra pel els nens som nosaltres flors del mal cap del fil
cent any lenni el desperar planta dona perfecta cosina rachel
donaipoder clar simo gemma anna murià biografia autoritzada
no soc aqui no escriure planta carnivora sala plena rosa sola
noia vestit blau montoro lienas BOYA GEMMA RUIZ
drassanes del rei autopista minotaure crims un bon cel
sobre dol aprendre a viure altre socialisme emergencia climatica desastre climatic
el barsa crisi el camerot comelade catala tranquil 101 dubtes
ombra primer capita una forta abrassada jo era el mon furia
segona republica vides han fet historia la vaga tramvies la bullanga ferri u sang
HORITZO IGNOT zoo de menguela origens
ulls gossa medium i poeta la vida secreta dels arbres janowitz metode tokei
germans no rivals enrabiats educar sense nervis calma educacio rebel
ala butxaca
estimada marta poesia completa Marti Pol pluja destels abans no erem aixi cavalcarem
teva ombra esperit del temps hora hipocrites llibertat interior paraules que tu entendras
impostors terra alta una vida recordar capitalisme ganivet
auswits amantsdehirosima estiu joguines barcino
conjuro concilio sombras una magia oscura el pequeno vuda en cuatro letras
ultimo verano green new ojos vendados marvel todo lo que se
DISTANCIA CIRERER pideme lo que quieras la vigilia pideme lo qu quieras 2 pesdelaneu
CRUANYES HORA DACTUAR VICTOR AMELA FAREM CASTELLS PLUJA DESTELS
UNA VIDA PER RECORDAR LA NOIA DE LES OVELLES ESQUEIX CASA DEL RIU VENCEDORES
malbonpare hereu maesquerra migra campanes
aiguaalcoll mort ennomdelfill boira AMISTATS
invisibles infelicitatperfecta FIDELITAT gabiador
fransa1939 teixidordesomnis espanya escritspoliciacs midajusta
bonsdies ellesparlen elmonusespera llargviatge duesgermanes
donesvalentes fakyou bruixes brigadistes expliquincontes
presos
puigdemont mexplico puigdemont exili borras aragones
tinta lila cap de turc tornarem a vencer romeva rull
forn dolors bassa pina mundo contes jonqueres
forn ekaizer romeva 1 judici borras
cuixart turull cuixart romeva FORCA DE LA GENT
FINESTRA AL MON contes proces honorables puigdemont  
sant jordi castella
aquitania sandra barneda ultimo regalo la mensajera huerto
cielo interm quirque memoria eres tu ciudad vapor
viajealsur la mansion muerte erika nena llevame a casa
silencio olas ultimo dia la buena suerte antes que se enfrie cafe del paraiso
zarina mueros no mienten nenufares que brillan virgen relatos valles camilla valles
box dispersion fin del principio secreto mas grande solitario
extraterrestre reina sola viejo marinero huellas privilegios angel
gema la violeta la tinta que nos une marilyn desnudo marvel
banquisa gratitudes rodaje yoga autorretrato con piano
cien noches cuentos completos facsimil cuerto guerra el nombre nuestros
mi padre no es lugar orgullo prejuicio plan b reintentar escuela
sebzukkanebte asu tengo un nombre todos mienten vivir peligrosamente 0a3
direccion misiones el pasajero interior pajaros cantores exilio republicano little
entusiasmo mas fuerte adversidad bill gates verdadera historia hija de las palabras
botella mdio llena salud cerebral aprenda meditar crecer j untos elogiodel caminar
el gran libro chakras cumplir 40 padres primerizos cenas peques leche bocadillo
la-fuerza-de u sueño alguien a quien creia nosotros en la luna mas rapida un cuento perfecto
el heredero perfecto caballero soy una mama cara norte del corazon la madre de frankestein
julia reto dioses la chica dela nieve la mansion tierra el destino de los heroes
yo julia un mar senderos xx hijas del capitan
la sospecha de sofia historia de un duelo bruma insensata el ultimo abrazo secreto de golondrinas
malandar valle chico siguio su padre amante silencioso dias sin ti hacer cosas buenas
orden del dia valles candela un amor alejandro valles solo se puede valles manos madre valles
youtubers
epic batlle selfies sin filtros akeva 50 locuras
transmite las-locas locos slime skuad deseos-rojos
  ser-millenial ya-no es-lo-mismo y que-vengan-a-por-mi  
youtubers
feather girl puzzle cristall puzzle de crista chica invisible campament
friens soterrani hallyu todo lo que se valles noia invisible
love you todo recto amanecer helen paker mucho mas que basquet por siempre jamas
harry 1 harry 2 hARRY 3 HARRY 4 harry3
harry2 harry el lpetit mon maker rasca i troba
  super cacador lllibre prodigista  
youtubers
fada ginesta
una nit qualsevol
polsim magic fil invisible
cibtes oer salbar okabeta rinxol caputxeta conte
monstre colors
biblio montesori
primer carnaval
mic drac
mona
llegenda sant jordi
llibre osset
qui soc jo
meu llitet
ossos aire
testimembru ple dobjectes
infantil - valles com abans el libro rojo el meravellos pais
bonanitbosc bonanitocea anem a la selva guerra sabates elmeuarbre
contes bona nit motxilla avui sere millor rebelio noies amanda black
ecape al museu cas ratoli no volies mel anb yb grab xef el fantasma opera
ana kadabra ratitas secrets futbolers desaparicio conte sobre gel
raya salvem les tortugues prepunyetes asterix el meu germa
  enigmes de por revolta jordina manual 50 imaginaris
janplata josefina llaurado- un pinyol farcit de fada hopi badal palmira gisela pou
sara pegues pou valles
el regne fantasia
wilgetta alicia volta a mon

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

tapes de cuina
super foods rafuel cocina comida 1080 recetas menja be no facis dieta
escuela pasteleria pasion postres cuina bolets cuina sensacions odiar ferran adria
ratafia tabs menja be cocina 2h cuina Joan Roca - valles
karlos-arguiñano-valles brutal valles cocina eco valles dieta emociones valles cuina de la mare
com magrada a mi dieta folc cuina casa sabores cocina raw

Vallès, impremta, papereria, llibreria / Carrer Cerdanyola, 3 / 08211 Castellar del Vallès - Barcelona

Telèfon 93 714 50 68 / Fax 93 714 21 99

a/e: valles@impremtavalles.comllibreriavalles@impremtavalles.comwww.impremtavalles.comVallès, impremta-papereria-llibreria/google+