impremta valles
mail valles valles@impremtavalles.com
mail valles papereria llibreriavalles@impremtavalles.com
telefon valles Tel: 93 714 50 68
whatsapp Tel: 638 231 960
 

maps valles contacte valles
qui som valles
 
Impressió en òfset i digital
Disseny gràfic i maquetació
Maquetació del client
Redacció i correcció de textos
CD's i DVD
Papereria corporativa
Publicitat
Eiquetes i adhesius
Calendaris
Enquadernacions
Troquels
Escanneig
Revistes, setmanaris, butlletins
Impresos no personalitzats
Esdeveniments i celebracions
Impresos numerats
Bosses de paper

dur un doc a impremta

  • Les caselles marcades amb asterisc ( * )
    és imprescindible omplenar-les.

    Una vegada rebuda la vostra sol·licitud
    ens posarem en contacte sobre la vostra sol·licitud.

    Gràcies per la vostra confiança.

  • Should be Empty:
 

tenda online valles

paper din a4

Medalla de la vila Valles

Guardonats amb
la Medalla de la Vila.
Més de 60 anys amb voluntat de donar un bon servei

El 8 de setembre de 2016, juntament amb 13 establiments castellarencs més, vam estar distingits amb la Medalla de la Vila en reconeixament a aquests més de 60 anys ininterromputs del nostre establiment. Sense tots els clients i amics que heu confiat en nosaltres, durant aquesta pila d'anys, ben segur que no hauria estat possible.
Gràcies
http://www.lactual.cat/cat/notices/2016/09/medalla-als-historics-del-comerc-22657.php


El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

pagina inici valles

papereria online valles impremta bookshop novetat valles llibreria video digital valles valles toner
valles ofsel digital

Impressió en òfset i digital


A diferència de la impressió digital, la impressió òfset és l’adequada per treballar amb formats més grossos i amb tiratges més elevats i, sobretot, permet tot tipus d’acabats.
La impressió digital ha estat realment la revolució dels darrers anys en el món de les arts gràfiques i és el complement perfecte de la impressió òfset tradicional. Amb el sistema digital, per exemple, ja no és problema fer impresos personalitzats full a full. La impressió digital permet un servei més ràpid amb una qualitat cada vegada més sorprenent. 
Targetes, revistes, cartes, llibres... tot és possible sempre que parlem de petits tiratges en papers més o menys estàndards.

<vacío>disseny grafic

Disseny gràfic i maquetació

Una memòria d’activitats, un tríptic, un llibre, una revista, un logotip per a una nova empresa o per canviar la imatge d'una ja existent, requereixen un bon disseny gràfic per tal d’aconseguir una imatge atractiva. La nostra voluntat és aconseguir una bona imatge per a la vostra empresa amb les eines que en aquest moment hi ha al mercat.
Complementant el disseny gràfic hi ha la maquetació. Es tracta de transformar els originals del client (fotografies, textos, gràfics, il·lustracions...) en pàgines ben distribuïdes dins de cada publicació. Aquí estem parlant bàsicament de revistes, butlletins periòdics, etc... 

maquetacio

Maquetació del client

Per altra banda, si teniu mitjans i coneixements per fer-vos els vostres documents i maquetació els hi donarem la sortida que desitgeu. Disposem de la gran majoria de programes del sector, tant en MAC com en PC, per poder obrir i imprimir els vostres treballs. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem de quina és la millor manera de lliurar-nos-els perquè el resultat sigui el més òptim. Aquí teniu uns quants aspectes a tenir en compte abans de confeccionar un document que posteriorment s'ha de portar a impremta.
 

papereria corporativa

La papereria corporativa

Formada per tots aquells elements amb els que tota empresa es relaciona amb els seus clients en el dia a dia: paper de carta, sobres i bosses, factures, targetes de visita, carpetes, dossiers, etc. La papereria corporativa serveix per enfortir i difondre la marca entre els potencials client. Construint una bona línia de papereria corporativa, ajudem les empreses a posicionar-se en el seu entorn i a fer que el client les recordi més fàcilment. 

publicitat

Publicitat

Flyers, fulletons, targetes… per arribar als seus potencials clients de forma ràpida. Díptics, tríptics, llibrets, per comunicar un esdeveniment, presentar breument els seus productes o serveis, el desplegable és pràctic i pot aportar molta informació.cartells… per a poder anunciar les vostres ofertes, productes o esdeveniments que volgueu anunciar o donar a conèixer. 

publicacions revistes

Revistes, setmanaris, butlletins…

Impressió, maquetació i edició de butlletins, setmanaris i revistes.

Etiquetes adhesives

Etiquetes i adhesius

Les etiquetes adhesives o enganxines personalitzades són molt utilitzades com a material per a la indústria o com a element publicitari. Us proposem diferents tipus de paper adhesiu segons la utilització a què es destini: adhesiu normal permanent, adhesiu de super adherència per dificultar l’arrencada, adhesiu amb el dors opac per ocultar totalment la base on s’aplica …

Les etiquetes adhesives publicitàries poden troquelar-se amb formes especials. També es poden lliurar en fulls amb diverses etiquetes semitroquelades per facilitar la separació del seu suport. 

calendaris

Calendaris

Calendaris de paret amb una faldilla mensual que se li pot afegir una placa superior personalitzada amb la seva publicitat. Diferents mides

Calendaris de taula amb formats predissenyats, però si ho prefereix també els podem realitzar totalment personalitzats.

Calendari de butxaca, també pot triar imatges predissenyades o li podem dissenyar un motiu personalitzat. 

participacions celebracions

Esdeveniments i celebracions

Participacions de casament, recordatoris de comunió, minutes, punts de llibre, nadales, pergamins, diplomes, invitacions

bosses

Bosses de paper

Bosses de nanses en paper de colors i kraftt, neutres i personalitzades. Es poden personalitzar en petites quantitats. 

duplicats dvd

CD's i DVD's

Us oferim l’oportunitat d’acompanyar el vostre material imprès amb el CD i/o DVD on es pot emmagatzemar el contingut de la vostra publicació en el format que més bé us vagi (per exemple: PDF) 
Veient la necessitat que tenen, tant particulars com empreses, de guardar i distribuir continguts digitals (presentacions multimèdia, vídeos, fotografies, documents, etc.) us podem oferir el servei de duplicació dels vostres CDs o DVDs. Aquest servei s’ofereix amb o sense la posterior impressió del CD o DVD.
Impressió de CDs, DVDs i caràtules. Podem imprimir el vostre CD o DVD amb la imatge que vulgueu.  inici

impresos numerats

Impresos numerats

Butlletes per a rifes, loteries, entrades de control, taquillatge espectacles. 

formularis standard

Formularis i impresos estandards

Talonaris d'albarans, de rebuts, factures, comandes, etiquetes d'enviament, en diferents mides, formats, etc. 

troquels

Troquels

Per perfilar la silueta exterior o per fabricar finestres o orificis interiors. S’utilitza quan la forma final del producte no té talls rectes tipus rectangle. Així podem tallar en elipse o amb formes irregulars.
També podem fer fendits en paper i cartolina per a poder facilitar els plecs, si són necessaris. 

enquadernacions

Enquadernacions

Diferents qualitats i tipus d'enquadernacions per al relligat de treballs, tesis, fascicles, llibres de comptabilitat, àlbum fotos , etc.

 

escaner documents

Escanneig de fotos i documents

Oferim serveis d'escannejat i retoc de fotografies que es poden imprimir posteriorment o ser entregades en imatge digital (jpg, tiff o format que desitgis). 

correccio textos

Redacció i correcció de textos

A part d’una imatge atractiva, igualment d’important en qualsevol tipus d’imprès és un text entenedor, ben redactat i ortogràficament correcte. Si teniu dubtes en la redacció dels vostres textos, us podem orientar. Podem redactar correctament un text ja escrit o escriure sobre qualsevol notícia o tema que ens plantegeu.
Quan tingueu els vostres textos a punt però no disposeu de servei de correcció lingüística, ens els podeu passar i us solucionarem el problema.  

Vallès, impremta, papereria, llibreria / Carrer Cerdanyola, 3 / 08211 Castellar del Vallès - Barcelona

Telèfon 93 714 50 68

a/e: valles@impremtavalles.comllibreriavalles@impremtavalles.comwww.impremtavalles.comVallès, impremta-papereria-llibreria/google+