Us convidem a participar del

projecte escoles

Què és això del projecte escoles
REcicla, REutilitza, REtalls?És evident que de les situacions complicades sempre en poden sortir idees interessants per tirar endavant. Si la sequera que vam patir fa uns anys ens va fer veure que era possible reduir considerablement la quantitat d’aigua que malgastàvem, ara, amb els temps difícils d’austeritat i retallades, que sembla que mai acaben de passar, tots plegats hem arribat a la conclusió que, gairebé, no es pot llençar res, i cadascú dins el seu entorn i possibilitats intentem contrarestar-ho d’alguna manera.
Nosaltres, seguint iniciatives que s’han engegat en altres llocs, us volem oferir la possibilitat de compartir i utilitzar els retalls de papers, cartolines, cartons, etc. que es generen fruit de la nostra activitat, i que de no ser així s’acaben llençant. Segurament aquests papers i paperets que per a nosaltres ja no tenen cap utilitat, a les vostres mans, es poden convertir en un complement a l’hora de fer activitats manuals i plàstiques.
Us hi apunteu?

El seu funcionament és molt senzill!!

Això no té cap secret ni complicació, com comprendreu la quantitat i tipus de material que us podrem oferir anirà en funció del que anem emmagatzemant, aleshores, quan tinguem una quantitat acceptable us avisarem per si la voleu passar a recollir, vosaltres sereu qui dicidireu, després, si us pot ser útil o no.
Tenint en compte que això tot just ara ho comencem, estem oberts als vostres suggeriments per millorar-ne el funcionament.
De moment només cal que ens comuniqueu si us interessa o no entrar en el projecte per a poder començar a planificar-ho, ho podeu fer:


via correu electrònic valles@impremtavalles.com,
per telèfon:
937145068,
o passant personalment per
Llibreria-Papereria Vallès, al carrer Cerdanyola, 3.

A partir de l’inici del nou curs ja ens posarem en contacte amb totes les escoles que hagin mostrat interès en participar-hi per a poder-els-hi fer efectiu el primer “lot”.
Ens satisfaria molt que us semblés bé la iniciativa i que volguéssiu participar-ne, estem segurs que en podreu treure algun profit i tots hi sortirem guanyant.

valleslogo
Impremta • Llibreria • Papereria

Cerdanyola, 3 - Tel. 93 714 50 68 - Fax 93 714 21 99 - CASTELLAR DEL VALLÈS
a/e: valles@impremtavalles.com - web: impremtavalles.com

projecte escoles

Ja portem 2 lots del PROJECTE ESCOLES lliurats als Centres que ho han sol·licitat.

Si la vostra escola encara no en forma part digueu-els que s'hi apuntin. Encara hi són a temps!!

Aquest va ser un dels lots lliurats,

… i des de les escoles ens han dit que ho havien aprofitat tot!

pagina inici valles

valles tenda online

valles impremta
valles llibreria
valles toner
valles impremta
video digital valles
qui som valles
qui som valles